Taxi Houten

Taxi Houten is de goedkoopste taxi van Regio Utrecht

Voor comfortabel en goedkoop reizen naar een van de Luchthavens in Nederland en elders in Europa. Taxi Houten met haar vertrouwde Hispeed Taxi Service veilig en goedkoop naar u gewenste luchthaven zonder parkeer problemen tegen een vastetarief. Zo rijd u vanaf Houten comfortabel naar Schiphol voor €57,50.-  Taxi Houten dag en nacht service. Taxi Houten de dag of nacht tarieven kent altijd vasteprijzen,. U kunt rechtstreeks Online reserveren en weet u ook vantevoren hoeveel de reis u gaat  kosten. Taxi Houten is 24H-7dagen per/wk bereikbaar op 030-6880711.

Wij hanteren vasteprijzen geen dag of nacht tarieven, zo biedt Taxi Houten haar ritten aan vanaf Houten naar Rotterdam Airport voor maar €89,50- voor meer Info bezoek onze website en bekijk u mogelijkheden bij TCMN.

 

Stadstaxi Taxi Houten

Naast onze Luchthavensvervoer Service nemen wij de Houtense Taxi stadsritten aan in Houten en de omgeving van Houten. Taxi Houten van A naar B in Houten of in alle locatie in Regio Utrecht, zo rijd u vanuit Houten naar Stad Utrecht voor €27.50,-Via de website kunt u gemakkelijk uw ritprijs uitrekenen en een offerte aanvragen of een reservering plaatsen. Taxi Houten zal dan zo snel mogelijk reageren. Met Taxi Houten reist u lekker comfortabel en ontspannen naar uw bestemming.

 

Service.

Onze taxichauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan ze zijn zeer ervaren, attent, behulpzaam en helpen u graag met het in en uitladen van uw bagage. De taxichauffeurs van Taxi Houten zorgen ervoor dat u ook comfortabel en veilig op uw bestemming aankomt.
Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van een chauffeurspas.

 

Wagenpark Houten Taxi

Taxi Houten beschikt over 4 personen auto's, stationwagens, busjes voor 6 en 8 personen. Tevens beschikt Taxi Houten ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's die u voor een kleine bijdage van ons kunt huren.

 

Betalen bij Taxi Houten

Bij Taxi Houten kunt u op verschillende manieren betalen u kunt contant betalen, pinnen en of betalen met de Creditcard.

PS extra kosten voor het pinnen brengen wij €2,50 extra in rekening, bij betalingen met de Creditcard wordt er €7,50 extra in rekening gebracht.

 

Retour

Bij Taxi Houten reserveren is het mogelijk om een retour rit te boeken. Gaat u bijvoorbeeld naar een verjaardag en wilt u op een bepaalde tijdstip ook weer terug met de taxi naar huis? Dat kan bij Taxi Houten dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen maar kunt u gelijk een retour reserveren. De taxichauffeur van Taxi Houten staat dan op de afgesproken tijdstip voor u klaar en kunt u gebruik maken van onze kwalitatieve en representatieve service. 

Ervaar ons en kom veilig en wel thuis Taxi Houten

 

Goedkoop reizen naar Luchthavens in Nederland reizen wij ook naar Europese Luchthavens met onze taxi's.

De taxichauffers staan niet alleen optijd op de afgesproken tijdstip maar helpt u ook met uw bagage.

Voor meer informatie kunt u ons website bezoeken www.tcmn.nl.