Taxi Houten de Goedkoopste

Taxi Houten van Houten naar uw bestemming in uw Regio

Heeft u een feestje gehad of bent u gezellig wat wezen drinken in Regio Utrecht met vrienden en heeft u geen zin om de "BOB" te zijn!!?. Wij rijden zowel binnen als buiten Houten. Taxi Houten is de goedkoopste taxi in de Regio wij zijn  24H-7dagen per week telefonisch bereikbaar op  030-6880711. 

 

Taxi Houten de goedkoopste uit Regio Utrecht 

In Houten hanteert Taxi Houten vaste prijzen van A naar B. U weet altijd van te voren wat u moet afrekenen, zo komt u nooit voor een verrassing te staan. Onze chauffeurs van Taxi Houten komen altijd met een schone nette auto aan en zijn zeer klant vriendelijk. Tevens hebben onze chauffeurs van Taxi Houten service hoog in het vaandel staan en zij zullen uw helpen met uw bagage in en uitladen. Zij houden netjes de deur voor u ook open en zorgen ervoor dat u vanuit Houten een comfortabele rit naar uw bestemming ervaart.

 

Kinderen

Bij Taxi Houten vinden wij het ook heel belangrijk dat niet alleen u maar ook uw kinderen op een veilige manier worden vervoerd, voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosi's

 

Betaalwijze

Bij Taxi Houten kunt u op verschillende manieren afrekenen.U kunt contant betalen bij de chauffeur of gebruik maken van de mogelijkheden om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betaling met de creditcard wordt er €7.50 extra in rekening gebracht.

 

Retour

Bij Taxi Houten kunt u ook een taxi reserveren voor een retour rit. Dit kunt u tegelijkertijd doen met het reserveren op de heen weg. Dit zorgt voor effiecentie en gemak. U kunt zorgenloos gebruik maken van onze taxi omdat wij vasten prijzen hanteren en u niet voor verassingen komt te staan. U kunt het ook via de site doen, het enige wat u hoeft te doen is een offerte aan te vragen waarop u binnen 12 uur respons op terug kunt verwachten.

Heeft u een feestje gehad met u vrienden en gezellig wat wezen drinken en u wilt de "BOB" niet zijn geen probleem reserveer dan een taxi voor maar een lage prijs.

Voor meer informatie en wilt u weten wat de prijs is kunt u ons site bezoeken www.tcmn.nl en vraag een offerte aan.