Taxi Houten

Taxi Houten nu ook in Regio Utrecht.

Heeft u een afspraak met de huisarts, specialist,dokter of gaat u gezellig op de thee bij een vriendin. Maar u heeft geen zin om met de auto of openbaar vervoer te reizen dan kunt u gemakkelijk een taxi bestellen bij Taxi Houten via de website of telefonisch op  030-6880711. 

Onze chauffeurs zullen u ophalen op de afgesproken plaats en tijdstip en u afzetten bij uw bestemming. Taxi Houten onderhouden de auto's en worden dagelijks schoongemaakt. Tevens hebben onze chauffeurs service hoog in het vaandel staan zij zullen eventuele de bagage voor u in en uitladen, zij houden netjes de deur voor u open en zorgen ook voor een comfortabele rit naar uw bestemming

Taxi Houten hanteert een vaste lage prijs in Regio Utrecht, voor het berekenen van een ritprijs kunt u gemakkelijk via onze website kijken.

Kinderen

Bij Taxi Houten vinden wij het heel belangrijk dat niet alleen u maar ook uw kinderren op een veilige manier worden vervoerd, voor het vervoeren van kinderen beschikken wij daarom over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's

Betaalwijze

Bij Taxi Houten kunt u op verschillende manieren afrekenen, u kunt contant betalen bij de chauffeur of gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard.

Bij betalingen met pin brengen wij €2,50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7,50 extra in rekening gebracht.

Retour

U kunt bij ons een retour reserveren. Gaat u bijvoorbeeld naar een verjaardag en wilt u op een bepaaltijdstip ook weer met de taxi naar huis!! Dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen maar kunt u gelijk een retour nemen dan staat de Taxi van Houten op het afgesproken tijdstip weer klaar om u veilig naar huis te brengen.

 

Heeft u geen auto of heeft geen zin om met het openbaar vervoer te gaan reserveer dan een taxi voor maar een lage prijs.

Wilt u ook nog terug met de taxi naar huis reserveer dan ook een retour u hoeft ons dan niet 2 keer te bellen maar u kunt gelijk een retour nemen de taxi staat dan gewoon op de afgesproken plek.

Voor meer informatie kunt u ons 24H-7dagen per week telefonisch bereiken. U kunt ook ons website bezoeken.