Taxi Houten Rotterdam Airport

Taxi Houten Rotterdam Airport

Vanuit Houten naar Rotterdam Airport met een taxi zonder tussen stops, of een deeltaxi. Dit kan bij Taxi Houten. Onze chauffeurs staan voor u klaar om u te brengen vanuit Houten naar Rotterdam Airport al vanaf €89,50.

 

Wagenpark Taxi Houten

Taxi Houten beschikt over personen auto's, stationwagens, busjes voor  6 en 8  personen.Tevens beschikt Taxi Houten ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosi's die u voor een kleine bijdage van ons kunt huren.

 

De goedkoopste Taxi van Regio Utrecht!! Taxi Houten is 24H-7dagen  per/wk bereikbaar op  030-6880711

Wilt u een reservering aanvragen of een prijsofferte, dat is mogelijk via onze website TCMN u vult het formulier "taxi bestellen" in en wij streven er naar om zo snel mogelijk te reageren. Telefonisch is ook mogelijk op  030-6880711

Taxi Houten, wij hanteren vaste prijzen, zo bied Taxi Houten ritten aan van Houten naar Schiphol al vanaf €52,50.-

 

Procedure ophalen Rotterdam Airport

Heeft u een retour gereserveerd of wordt u opgehaald van Rotterdam Airport dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Houten, in dat telefoon gesprek zal u worden gevraagt zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Houten zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Rotterdam Airport Taxi.

 

Betaalwijze

Bij Taxi Houten kunt u op verschillende manieren afrekenen, u kunt contant betalen bij de chauffeur of gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Betalingen met pin brengen wij €2,50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7,50 extra in rekening gebracht.

 

Kinderen

Met de taxi van Houten naar Rotterdam simpel en snel bij Taxi Houten is dat mogelijk. Taxi Houten beschikt ook over kinderstoeltjes,  stoelverhogers en maxicosi's.Onze chauffeur zorgt er altijd voor zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoorde manier naar Rotterdam Airport worden gebracht. al onze chauffeurs zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van een chauffeurspas.

 

Van Houten naar Rotterdam Airport al vanaf € 89,50.

Uw kinderen kunnen veilig naast u in de auto met een kinderzitje, stoelverhoger of maxicosi voor maar € 5,00 per rit.

Voor meer informatie kunt u op ons webiste www.tcmn.nl .