Taxi Houten Eindhoven Airport

Van Houten naar Eindhoven Airport.

Steeds meer passagiers kiezen ervoor om vanuit Houten naar Eindhoven Airport reizen met Taxi van Houten. Taxi Houten is de goedkoopste taxi uit Regio Utrecht!!,  Zo reist u vanuit Houten naar Eindhoven Airport al vanaf € 99,-

De chauffeurs van Taxi Houten staan ruim op tijd op de afgesproken tijdstip en plaats, en zorgen ook voor dat u op tijd in Eindhoven Airport aankomt zonder al te veel poespas. Tevens hebben onze chauffeurs service hoog in het vaandel staan, zij laden  voor u de bagage in en uit en houden zij netjes de deur voor u open en zorgen ook voor een comfortabele rit naar de luchthaven.

 

Taxi Houten Wagenpark

Taxi Houten beschikt over personen auto's, stationwagens, busjes voor 6 en 8 personen. Tevens beschikt Taxi Houten ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosi's die u voor een kleine bijdage van ons kunt huren.

 

Goedkoopste Taxi uit Regio Utrecht!! Taxi Houten wij zijn 24H-7dagen per/wk bereikbaar op  030-6880711

Wilt u een reservering aanvragen of een prijsofferte, dat is mogelijk via onze website, u vult het formulier "taxi bestellen" in en wij streven er naar om zo snel mogelijk te reageren.

Taxi Houten hanteert vaste prijzen, zo bied Taxi Houten ritten aan van Houten naar Eindhoven Airport v.a.€99,-

 

Procedure ophalen Eindhoven Airport

Heeft u een retour gereserveerd, of wordt u opgehaald van Eindhoven Airport, dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Houten, in dat telefoon gesprek zal u worden gevraagt zodra u de koffers heeft contact op wilt nemen met de centralist van Taxi Leerdam, zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de in de mail afgesproken ophaalplaats van Eindhoven Airport Taxi. 

 

Betaalwijze

Bij Taxi Houten kunt u op verschillende manieren afrekenen, u kunt contant betalen, of gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of betalen met Creditcard kan ook.

Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingenmet creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Met de taxi vanuit Regio Utrecht naar alle Luchthavens in NL of in de EU!! simpel en snel bij Taxi Houten is alles mogelijk.
Taxi Houten beschikt over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosi's.
Onze chauffeur  zorgt er altijd voor zowel u als uw kinderren op een veilige verantwoorde manier naar Eindhoven worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van een chauffeurspas.

 

Van Houten naar Eindhoven Airport al vanaf € 99,-

Heeft u kinderen geen probleem wij zorgen ook voor een kinderstoeltje, stoelverhoging of maxicosi voor maar € 5,00 per rit.