Taxi Houten Schiphol

Wij bieden u de laagste prijzen en de beste service.

Taxi Houten brengt u op het afgesproken tijdstip van Houten naar Schiphol voor een vaste prijs al vanaf €57,50. Taxi Houten biedt u  een vast bedrag wat geen dag en nacht tarief kent. Taxi Houten garandeerd u de laagste prijs van Regio Utrecht.

 

Werkwijze 

Taxi Houten vindt service en kwaliteit heel belangrijk en zet dit ook op de eerste plaats.
Zoals afgesproken staan onze chauffeurs van Taxi Houten 10 min voor de afgesproken tijdstip op de afgesproken adres, om er zeker van te zijn dat u op tijd vanuit Houten op Schiphol aankomt. De chauffeur helpt u graag bij het dragen van de koffers en eventueel bij het instappen, zodat u zelf rustig op uw gemak kan plaats nemen.

Geen gehaast meer en toren hoge parkeerkosten betalen!! Taxi Houten naar Schiphol voor maar €57,50.  

Taxi Houten wagenpark

Taxi Houten beschikt over personen auto's, stationwagens, busjes vanaf 6 en 8 personen, daarnaast hebben we voor de kleinere kinderen ook kinderzitjes, stoelverhogers en maxicosi's.

De chauffeurs van Taxi Houten zorgen er altijd voor dat zowel u als uw kinderen op een veilige verantwoordelijke manier naar Schiphol worden gebracht. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van een chauffeurspas

U kunt uw taxi bij Taxi Houten nu te bestellen via onze website of telefonisch op  030-6880711. Wij zijn 24H-7dagen per week beschikbaar.

Met de taxi van Houten naar Schiphol simpel en snel bij Taxi Houten is alles mogelijk.
 

Procedure ophalen Schiphol 

Heeft u een retour gereserveerd bij taxi Houten of wordt u opgehaald van Schiphol dan wordt er 15 minuten na landingstijd telefonisch contact met u opgenomen door de centralist van Taxi Houten. Tijdens dat telefoon gesprek zal er worden gezegd waar en om hoe laat de chauffeur van taxi Houten klaar zal staan.  Zodra u de koffers heeft kunt u contact opnemen met de centralist van Taxi Houten zodat de centralist de klaarstaande chauffeur op dat moment een seintje kan geven dat hij u kan komen halen bij de afgesproken ophaalplaats op Schiphol.

 

Betaalwijze

Bij Taxi Houten kunt u op verschillende manieren afrekenen.
U kunt contant betalen bij de chauffeur of gebruik maken van de mogelijkheid om te pinnen of om te betalen met Creditcard. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard wordt er €7.50 extra in rekening gebracht.

 

De goedkoopste taxi van Houten naar Schiphol voor maar € 57,50.

Uw kinderen veilig naast u hebben in de taxi met een kinderzitje voor maar € 5,- per rit.

 

 

 

Plaatsen