Limousine Huren

Limousine nodig voor een Feestlijke aangelegenheid!! Taxi Houten verzorgt  u tot de puntjes.

Limousine voor 8 personen op uw Bruiloft, vrijgezellen feest,  valentijnsdag of andere feestlijke aangelegenheden!! Taxi Houten biedt haar Limousines service voor een comfortabele prijs. De Limousines van Taxi Houten zijn wit van kleur, lederen bekleding, getinte ramen en voozien van Flatscreen tv, Dvd en Cd. Dat is niet alles Taxi Houten heeft voor u een R,B Royale Bar gevuld met verschillende alcoholische en frisdranken, De Limousine van Taxi Houten kan ook in overleg versierd worden met een mooi bouquet bloemen naar wens. 

De Service van de Houtense Taxichauffeurs.

De Taxichauffeurs van Taxi Houten zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het vervoeren van het bruidspaar met een Luxe Limousine. Met de Houtense Taxi wordt u vanuit uw vertrek locatie opgehaald en gebracht naar het stadshuis of naar de kerk en vanuit daar naar uw receptie of eindbestemming. Onze Taxichauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan. Ze zijn zeer ervaren Taxichauffeurs, gediplomeerd en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspass. Ze helpen u ook graag met het in en uitladen van uw bagage en zorgen ervoor dat u veilig en comfortabele rit lekker op tijd op uw bestemming aankomt.

De mooiste en goedkoopste Limousine op uw bruiloft, vrijgezellenfeest of een andere feestelijke aangeledenheden voor 8 personen met super goeie service.

Voor meer informatie kunt u op onze site kijken www.tcmn.nl.