Taxi Houten Airport

Taxi Houten Airport is de goedkoopste in Luchthavensvervoer uit Regio Utrecht.

Met de Houtense Taxi rijd u goedkoop en tegen vastetarriven naar alle Vlieghavens in Nederland en elders in Europa, met de Houtense Hispeed Taxi Service rijd u altijd lekker comfortabel en ontspannen zonder parkeer problemen rechtstreeks naar uw bestemming dag en nacht taxi service, Taxi Houten geen dag of nacht tarieven kent altijd vasteprijzen, zo rijd u met de Houtense Taxi vanuit Houten naar Schiphol al vanaf €57,50.- Taxi Houten is 24H-7dagen per/wk Taxi Service op 030-6880711, U kunt ook rechtstreeks Online reserveren, weet u ook van tevoren hoeveel de reis gaat kosten. Taxi Houten Vertrouwde Service.

 

De Service van de Houtense Taxichauffeurs.

Onze Taxichauffeurs hebben service hoog in het vaandel staan ze zijn zeer ervaren Taxichauffeurs gediplomeerd en zijn in het bezit van een Taxichauffeurspass, ze helpen u ook graag met het in en uitladen van uw bagage en zorgen ervoor dat u veilig en comfortabele rit lekker op tijd op uw bestemming aankomt.

 

Wagenpark Taxi Houten

Taxi Houten beschikt over 4 personen auto's, stationwagens en busjes voor  6 en 8  personen. Tevens beschikt Taxi Houten ook over kinderstoeltjes, stoelverhogers en maxicosie's die u voor een kleine bijdrage van ons kunt huren.

 

Van Houten naar Schiphol voor maar € 57,50

Uw kinderen ook veilig mee vervoeren in de taxi u kunt bij onseen kinderzitje huren  al voor maar € 5,- per rit.

Voor meer informatie bezoek onze webiste www.tcmn.nl